Som un equip de professionals del món audiovisual, amb més de 20 anys d’experiència, amb l’objectiu d’oferir noves solucions i creativitat en l’àmbit del món audiovisual.

El nostre, és un equip qüalificat, multidisciplinar i consolidat (fotògrafs, directors, il·lustradors, programadors 3D, etc….), amb noms com: Llorenç Soler, Catherine de Clippel, Marta Carreté,  etc…

Tots aquests trets que ens defineixen, combinats amb una relació estreta, flexible i de confiança amb els nostres clients, ens permeten oferir solucions creatives i coherents que satisfan les expectatives de qualitat i d’èxit de cada projecte que se’ns encarrega.

Barcelona,1970

La meva filosofia respecte la imatge, es fonamenta en la investigació i experimentació del llenguatge audiovisual de manera continuada.

Començo els meus estudis, a l’Institut Oficial de Radio Televisió Espanyola. Al1999 començo a treballar com a freelance, principalment com a càmera de televisió a RTVE, Globo Media, Canal 25 TV, etc…

Realitzo estudis de cinema documental, -Escuela Internacional de Cine y Televisión de San Antonio de los Baños, Cuba-.

Des de l’inici, m’he especialitzat en el desenvolupament de projectes audiovisuals per a espectacles -dansa i teatre-, museus i documentals.

He dirigit spots, programes de televisió, concerts en viu, etc…

Co-fundador, al 2005-2014, del Master d’Antropologia Visual de La Universitat de Barcelona del que vaig ser coordinador i professor.

NOSALTRES
Jordi Orobitg
contactecontacte.html
jordiorobitg@jordiorobitg.commailto:jordi.orobitg.producions@gmail.commailto:jordiorobitg@jordiorobitg.com?subject=shapeimage_4_link_0

Tel: 930 160 818 / 677 40 65 85

LINKSlinks.html
EDICIÓedicio.html
TELEVISIÓtele.html
PRODUCCIÓproduccio.html
DANSA I TEATREdansa_i_teatre.html
DOCUMENTALdocumental.html
CREATIVITAT EN MOVIMENTcreat_en_mov.html